Merhaba oyuncular, lütfen bana bir oyun bulmamda yardımcı olun. Bu oyunu çok uzun zaman önce, bir sınıf arkadaşımdan bir flash bellekte almıştım. "Bilinç Sınırı: Dorian Gray Sendromu", "Geçmişin Gizemleri, Mississippi'deki Şeytan", gibi bir sürü farklı oyun vardı. Neyse, oyunun kendisine gelelim: küçük insanların etrafta dolaştığı bir meydanın yukarıdan görünümü. İnsanlar ve meydan ortaçağ tarzında. Başlarının üzerinde bulutlar beliriyor ve dileklerini gösteriyor: kalp şeklinde aşk, sarı paralar şeklinde para ve yeşil dört yapraklı yonca şeklinde şans. Sanırım başka bir şey daha vardı ama maalesef hatırlamıyorum. Ve altta, tüm bu dileklerin oluşturulduğu bir panel vardı ve dilekleri yerine getirir gibi insanlara doğru ateş etmeniz gerekiyordu. Zorluk, dileklerin çok yavaş uçmasıydı ve çoğu zaman yanlış kişiyi vuruyordunuz veya doğru kişi dilek ona ulaşana kadar çoktan uzaklaşmış oluyordu.
Nedense bu oyundan çok sıkıldım ve çok yavaş kaldım, bu yüzden sonunda bu oyunu bitirmek istiyorum çünkü artık bir oyun profesyoneliyim ve bu sefer kesinlikle berbat oynamayacağım.
Nedense bu oyundan çok sıkıldım ve çok yavaş kaldım, bu yüzden sonunda bu oyunu bitirmek istiyorum çünkü artık bir oyun profesyoneliyim ve bu sefer kesinlikle berbat oynamayacağım.