Microcase mini v5.0 Bluetooth mikrofonu kullanıldığında PC çöküyor

nuriderman0

Kayıtlı Kullanıcı
Bir Bluetooth aparat aldım ürün Microcase Mini V5.0 Usb Bluetooth Dongle 5.0 Bluetooth Adaptör - Al2392.
Şu an Bluetooth'lu bir kulaklık aldım ve kullanıyorum arkada video izliyorum herhangi bir sorun yok çok güzel çalışıyor. Fakat bir mikrofon test uygulamasına veya Discord'da sese girdiğimde yani mikrofonu kullanmaya başladığında bilgisayar donuyor ve 5-6 saniyeden sonra şöyle bir ekran geliyor. Yeniden başlıyor ve Bluetooth özelliği kapanmış oluyor.

Ekli dosyalar

• 1781631190228.webp
    1781631190228.webp
    674.9 KB · Görüntüleme: 6
Bir Bluetooth aparat aldım ürün Microcase Mini V5.0 Usb Bluetooth Dongle 5.0 Bluetooth Adaptör - Al2392.
Şu an Bluetooth'lu bir kulaklık aldım ve kullanıyorum arkada video izliyorum herhangi bir sorun yok çok güzel çalışıyor. Fakat bir mikrofon test uygulamasına veya Discord'da sese girdiğimde yani mikrofonu kullanmaya başladığında bilgisayar donuyor ve 5-6 saniyeden sonra şöyle bir ekran geliyor. Yeniden başlıyor ve Bluetooth özelliği kapanmış oluyor.
Süpheli bence Microcase dongle'ın sürücüsü veya dongle'ın kendisi olurdu. Müzik çalarken sorun çıkarmayıp mikrofon açılınca çökmesi de bunu destekliyor. Bu görüntü normal bir BSOD'dan çok ekran çıktısının bozulduğunu gösteriyor. Sorun sadece mikrofon açıldığında ortaya çıkıyorsa ekran kartından ziyade Bluetooth dongle sürücüsü veya USB denetleyicisi çöküyor olabilir. Windows Olay Görüntüleyicisine ve Minidump dosyalarına bakmak lazım.

Konuyu okuyanlar
0 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri