İyi bir oyun dizüstü bilgisayarı arıyorum hangisi sizce?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BulL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BulL

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba, :) İyi bir oyun dizüstü bilgisayarı arıyorum. Evde bir sürü cihaz bulundurmak istemediğim ve sık sık seyahat halinde olduğum için iş, eğlence ve oyun özelliklerini birleştiren bir şey istiyorum. Masaüstü dizüstü bilgisayarların genişletilebilir oldukları için oyun oynamak için daha pratik olduğunu biliyorum. Ancak şimdilik, haftada en fazla 3 kez 2-3 saat oyun oynayabileceğim (bu değişebilir bazen yıllarca oyun oynamadan da geçirebiliyorum) bir dizüstü bilgisayar yeterli olacaktır.

Hangi oyunlardan bahsediyorum? Dead by Daylight, InZoi, Sims 3 ve 4, Until Dawn, The Quarry, Planet Zoo, Project 13, Overwatch gibi oyunlardan bahsediyorum (sanırım ne demek istediğim oldukça açık). Ayrıca çeşitli DLC'ler ve modlar/CC'ler de dahil.

İş ve iletişim için MS Teams, MS Office, Discord, Twitch, Zoom ve benzeri platformlar kullanıyorum. Elbette e-posta, PDF gibi çeşitli geleneksel programları da kullanıyorum. Aynı zamanda video ve görüntü düzenleme, içerik oluşturma (sanat eserlerim için), kitap yazma (ilgili araştırmalar dahil) ve grafik tablet ile çalışma gibi sanat alanlarında da aktifim.

Birçok şey aynı anda gerçekleşiyor, bu yüzden çoklu görev önemli. Ayrıca oyun oynamak için (eski bir masaüstü bilgisayardan kalma) harici bir monitörüm de var. Bütçem en fazla 70.000 (evet, gereksinimlerimi karşılayan iyi bir şey bulmak daha da zor).

Biraz araştırma yaptım ve (dikkat, marka isimleri!) ASUS TUF veya ASUS ROG oyun dizüstü bilgisayarlarına göz diktim. GIGABYTE da bir seçenekti (ama onlardan emin değildim). Belki de bu ikisine çok takılıp kaldım ve bu yüzden daha iyi dizüstü bilgisayarları gözden kaçırıyorum. Belki siz ASUS oyun dizüstü bilgisayarları veya memnun kaldığınız diğer markalarla ilgili deneyime sahipsinizdir?

Önerilerinizi, püf noktalarınızı vb. dört gözle bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. :)

Konuyu okuyanlar
0 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri