Merhaba, TikTok hesabımı silmek istiyorum ve bununla ilgili bir sorum var.
Hesap kapatıldıktan sonra tam olarak ne oluyor? Tamamen siliniyor mu, yoksa örneğin pasif olarak mı kalıyor?
Peki özel sohbetlere ne oluyor? Bunlar da siliniyor mu, yoksa hesap diğer kişiler tarafından, belki de benim adım da görünerek, erişilebilir durumda mı kalıyor?
Bana yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim.
Hesap kapatıldıktan sonra tam olarak ne oluyor? Tamamen siliniyor mu, yoksa örneğin pasif olarak mı kalıyor?
Peki özel sohbetlere ne oluyor? Bunlar da siliniyor mu, yoksa hesap diğer kişiler tarafından, belki de benim adım da görünerek, erişilebilir durumda mı kalıyor?
Bana yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim.