1650’den yükseltme i7 10700K için ekran kartı önerisi

selamiyildiz

Kayıtlı Kullanıcı
İyi günler arkadaşlar, şu anda Asus Prime B460M-A anakart ve 1650 ekran kartıyla oyun oynuyorum. İşlemcimi (Intel Core i7 10700k) yükseltmek istiyorum ve anakartımla 10700k işlemciyle uyumlu hangi ekran kartının olacağını merak ediyorum.
Her türlü tavsiye için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla.

İyi günler arkadaşlar, şu anda Asus Prime B460M-A anakart ve 1650 ekran kartıyla oyun oynuyorum. İşlemcimi (Intel Core i7 10700k) yükseltmek istiyorum ve anakartımla 10700k işlemciyle uyumlu hangi ekran kartının olacağını merak ediyorum.
Her türlü tavsiye için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla.
Merhaba.

İşlemcinizi yükseltmeyi mi düşünüyorsunuz? Şu anda hangi işlemciyi kullanıyorsunuz? Yoksa şu anda i7-10700K mı kullanıyorsunuz?

Ne tür bir güç kaynağınız var, hangi oyunları oynuyorsunuz ve monitörünüzün çözünürlüğü nedir?

Her işlemciye mükemmel uyum sağlayan tek bir ekran kartı yoktur. Bazı ekran kartları, seçtiğiniz ayarlarda oyunlarınızdaki FPS gereksinimlerinizi karşılarken, diğerleri karşılamayacaktır.

1650'den sonra, RTX 5050 bile muazzam bir performans artışı sağlıyor, 5060 8GB ise daha da fazla.

Aslında artık 8GB kartlar için AMD'yi önermem, çünkü kaynak tahsisleri bazen Nvidia'nınkinden önemli ölçüde daha yüksek ve bir RTX 5050, 9060XT 8GB'ın çoktan pes etmiş olacağı yerlerde bile oynanabilir kare hızlarına ulaşabiliyor.

Güç kaynağınız yeterliyse, daha eski performans veya üst düzey bir kart (RX 6800/RTX 3070Ti/3080) da düşünebilir ve paranızın karşılığını fazlasıyla alabilirsiniz.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri