2'si 1 arada Dizüstü Bilgisayar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ikitas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ikitas

Kayıtlı Kullanıcı
Üniversite için kullanmak ve oyun oynamak için 2'si 1 arada bir dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. Araştırmalarım sırasında Intel veya AMD grafik kartlı cihazlara rastladım. Bu grafik kartlarının çoğu oyun için yeterli olup olmadığından veya dizüstü bilgisayarda iyi bir NVIDIA grafik kartına sahip olmam gerekip gerekmediğinden emin değilim. 2'si 1 arada dizüstü bilgisayarlarla ilgili deneyimi olan veya her ikisini de iyi yapabilen iyi bir dizüstü bilgisayar bilen var mı? Aksi takdirde, Intel/AMD grafik kartlarının iyi olup olmadığını veya benim durumumda bunlardan kaçınmam gerekip gerekmediğini bilmek de faydalı olurdu.

Maalesef belirli bir model öneremiyorum, ancak oyun dizüstü bilgisayarlarının da üniversite çalışmaları için ideal olmamalarına neden olan zayıf yönleri var. Genellikle en iyi yapı kalitesine sahip değiller, gürültülüler, pil ömrü kısa ve 16/17 inçlik bir cihaz oldukça hantal. Oyunların bunlarda iyi çalışıp çalışmaması, oyunların kendisine ve ayarlarına bağlıdır. Şahsen, ikisini ayırıp üniversite için daha basit bir cihaz alırdım küçük bir üç haneli meblağ karşılığında ikinci el bir ofis dizüstü bilgisayarı genellikle yeterlidir.

Evde oyun bilgisayarınız yok mu?

Oyunlarla ilgili açıklamalarınız çok genel. Daha spesifik olmanız gerekiyor. Modern entegre grafik kartları (iGPU'lar) bazı oyunları orta/düşük ayarlarda oynamak için yeterli performans sunuyor. Ancak, iGPU'ların rekabet edemediği oyunlar da var. Bu gerçekten oyuna bağlı.

Birkaç istisna dışında, dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarlar esasen entegre grafik kartlı dizüstü bilgisayarlardır. Bu nedenle karar neredeyse kesin eğer dönüştürülebilir bir bilgisayar istiyorsanız, (neredeyse otomatik olarak) entegre grafik kartının performans seviyesiyle sınırlı kalacaksınız. Bu ya kabul edersiniz ya da reddedersiniz durumudur.

Mevcut entegre grafik kartlarının sunduğundan daha fazla güç gerektiren oyunları oynamak istiyorsanız, dönüştürülebilir bir bilgisayar bir seçenek değildir.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri