3080 mi yoksa 4050 mi dizüstü bilgisayar sizce hangisi?

muhterem19

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba, 4050 6GB ekran kartlı bir dizüstü bilgisayarım var (diğer bileşenlerin soruyla ilgisi olmadığını düşünüyorum) ve şimdi bana çok iyi bir fiyata 3080 ekran kartlı bir dizüstü bilgisayar teklif edildi. Ancak, 40 serisinin kare hızı nedeniyle oyunlarda daha da yüksek FPS alıyorum. Bu mantıklı değil, değil mi? Yoksa bir şeyi mi kaçırıyorum?

Fiyatı uygun olup olmadığı tartışılabilir ve henüz bir şey belirtmediğiniz ve ne için kullanmak istediğinizi bilmediğiniz için genel bir şey söyleyemezsiniz, bu yüzden ona göre cevap vereceğim.

Kare oluşturma esasen "sahte FPS" yaratır ve kare oluşturmanın sorunsuz ve çok fazla fark edilebilir giriş gecikmesi veya duraksama olmadan çalışması için öncelikle 60+ FPS gibi iyi bir temel değere ihtiyacınız vardır. Yerini bilir.

4050 ile daha yeni nesil bir karta ve daha fazla VRAM'e sahip olursunuz, ancak 3080 performans açısından ÇOK daha iyi, bu yüzden FG için 4050 gibi zayıf bir kartı almanın hiçbir nedenini görmüyorum, bunu unutun ve paranızı saklayın.

En Son Güncellenen Oyunlar

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri