4070 Ti ekran kartı için hangi işlemci tercih edilmeli? ATX anakart önerisi lazım

Sondarbe

Kayıtlı Kullanıcı
Selam arkadaşlar, 4070 Ti ekran kartı için hangi işlemci tercih edilmeli? ATX anakart önerisi lazım, elimde bir RTX 4070 Ti ekran kartı bulunuyor ve sistemimi artık daha dengeli hale getirmek istiyorum. Özellikle işlemci tarafında darboğaz yaşamayacağım, uzun süre götürecek bir sistem kurmayı düşünüyorum. Genelde 2K ve bazen 4K çözünürlükte oyun oynuyorum. AAA oyunlar, açık dünya oyunları ve zaman zaman rekabetçi oyunlar oynuyorum. Bu yüzden hem oyun performansı güçlü olsun hem de birkaç yıl sonra keşke farklı işlemci alsaydım demeyeyim istiyorum.

Oyun oynamak için yalnızca AMD X3D işlemcilerinden birini önerebilirim. Şahsen ben Ryzen 7 7800X3D kullanıyorum ayrıca biraz daha pahalı olan ve biraz daha fazla performans sunan mevcut Ryzen 7 9800X3D de var.

Anakart için, ihtiyaçlarınıza uygun bağlantı noktalarına sahip bir B650, B850, X670 veya X870 anakart seçebilirsiniz. Ben MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI kullanıyorum çok gösterişli bir şey değil, oldukça ucuzdu ve birden fazla NVMe sürücüsü için yeterli bağlantı noktasına sahip.

Konuyu okuyanlar
0 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri