55 inçlik bir televizyon tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haaktas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haaktas

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese iyi günler, televizyonlar konusunda oldukça bilgisizim. Elbette araştırma yaptım, baktım ama tamamen memnun kaldığım bir tane bulamadım. Kaliteli markaları tanımıyorum ve biraz tavsiyeye ihtiyacım var. 55 inçlik bir televizyon istiyorum. Bütçem en fazla 40 ile 45 bin TL arasında. QLED'in buna değip değmeyeceğinden veya başka bir panel türünün daha iyi olup olmayacağından emin değilim. Ne düşünüyorsunuz?

Şimdiden teşekkürler,

Selamlar, bütçeniz dahilinde 55 inç bir televizyonda en mantıklı seçenek genellikle giriş seviyesi QLED modelleri olacaktır. QLED, standart LED panellere göre daha canlı renkler ve daha yüksek parlaklık sunar, bu bütçede kesinlikle tercih edilebilir.

İşte bu fiyat bandında (veya çok az üzerinde) değerlendirebileceğiniz modeller:

1. Samsung 55Q60C / 55Q67C: Bu bütçelerde bulabileceğiniz en stabil QLED modellerinden biridir. Görüntü kalitesi tatmin eder ve arayüzü çok akıcıdır.
2. TCL 55C645: Fiyat/performans odaklı harika bir cihazdır. QLED panel kullanır ve oyun konsolunuz varsa düşük gecikme süresiyle avantaj sağlar.
3. LG 55UR serisi (55UR8100 vb.): QLED değil ama kaliteli bir LED (NanoCell alternatifleri de olabilir) paneldir. Eğer kumanda kullanımı (sihirli kumanda) ve geniş görüş açısı sizin için önemliyse LG'ye bakabilirsiniz.

Tavsiyem: Bütçenizi zorlayabilirseniz TCL 55C645 veya indirim yakalarsanız Samsung Q60 serisi sizi oldukça memnun edecektir. Bu fiyatlarda OLED veya Mini-LED bulmak zor olduğu için QLED şu an sizin için en iyi orta yol.

Şimdiden hayırlı olsun!

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları