9070xt ile ilk oyun bilgisayarı - 2k monitör olmadan

sanalbellek

Merhaba, dün 9070 xt reaper'ı 663.00'a almayı başardım. Bileşenlerin listesini yazdım, hedef 144hz oynamak.
- 9700x b850 wifi
- 6400 ddr5 32 gb
- psu 850m be quiet power gold atx 3.1
- 2tb nm790 ssd
- thermalright phantom spirit 120
- nzht 7 flow black veya alternatif olarak phanteks xt ultra
buna ek olarak asus xg27aqdmg monitörlerine bakıyordum avantajları hakkında tavsiyeleri kabul ediyorum.

Merhaba, dün 9070 xt reaper'ı 663.00'a almayı başardım. Bileşenlerin listesini yazdım, hedef 144hz oynamak.
- 9700x b850 wifi
- 6400 ddr5 32 gb
- psu 850m be quiet power gold atx 3.1
- 2tb nm790 ssd
- thermalright phantom spirit 120
- nzht 7 flow black veya alternatif olarak phanteks xt ultra
buna ek olarak asus xg27aqdmg monitörlerine bakıyordum avantajları hakkında tavsiyeleri kabul ediyorum.
9070XT için harika bir fiyat, ancak yapının düzeltilmesi gerekiyor, 9600x ve 9700x arasındaki oyun farkı çok az, asıl fark 9800x3D gibi x3D'li CPU'lar tarafından yaratılıyor, anakart için ise mükemmel bir kart, ancak bu CPU'lar için biraz israf, her zaman 6000 CL30'u öneririm, artık oldukça destekleniyor ve çok daha ucuz. SSD daha iyi soğutucular var. Ryzen 7 ve üzeri bir AIO'yu tercih ederim, yalnızca 9700x için. AMD üst düzey bir air one öneriyor, bu CPU'lar için aşırıya kaçmak olur, üst düzey bir üründen daha ucuzdur ve marka için çok para ödediğiniz monitörle aynıdır.

9070XT için harika bir fiyat, ancak yapının düzeltilmesi gerekiyor, 9600x ve 9700x arasındaki oyun farkı çok az, asıl fark 9800x3D gibi x3D'li CPU'lar tarafından yaratılıyor, anakart için ise mükemmel bir kart, ancak bu CPU'lar için biraz israf, her zaman 6000 CL30'u öneririm, artık oldukça destekleniyor ve çok daha ucuz. SSD daha iyi soğutucular var. Ryzen 7 ve üzeri bir AIO'yu tercih ederim, yalnızca 9700x için. AMD üst düzey bir air one öneriyor, bu CPU'lar için aşırıya kaçmak olur, üst düzey bir üründen daha ucuzdur ve marka için çok para ödediğiniz monitörle aynıdır.
Hızlı cevabınız için teşekkür ederim. Başka bir sitede 9700x'i 319.00'a görmüştüm onu en düşük fiyat farkı için koymuştum 9800x3d'nin fiyatının düşüp düşmeyeceğini değerlendiriyordum ama bunu zor görüyorum. Msi b 850 anakart için pahalı fiyatı var ve bana da biraz fazla gibi geldi ama teknik özelliklerine bakınca biraz ücreti daha fazla vermeye değer gibi geldi ama sonuçta benim için yeterli oldu, stabil çalışıyor ve her şeyi taşıyabiliyor SSD için sert OC yapmayı düşünmüyorum, siz ne önerirsiniz?

Anakart performans üretmiyor sadece işlemciye güç veriyor ve normal kullanımda sunduğu özelliklere ihtiyaç duymanız durumunda bir fark yaratmıyor önemli olan iyi olması.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları