9800x3d işlemciye hava soğutucu yerine sıvı soğutucu?

HakkıÖncü

Kayıtlı Kullanıcı
0
Hit

Soğutma 9800x3d​

Herkese selam!
Sorunun önemsiz olabileceğini anlıyorum, ancak internetteki bilgiler farklılık gösterebiliyor. Thermaltake Tower 600 kasasında 9800x2d ve 5080 kfa2 işlemcili bir sistem kurulumu mevcut.

Soğutma 9800x3d.webp

Şu anda Thermalright Peerless Assassin Digital işlemci soğutucusu kullanıyorum; sıcaklık göstergeli çerçevesi ve tek fanı var, çünkü Acer Predator Hermes RAM'i yüksek performanslı ve OCCT altında işlemci sıcaklığı 67-69 derece arasında kalıyor, bu da fazlasıyla yeterli.

Standart soğutucunun yerine geçmesi için birkaç farklı soğutucu daha sipariş ettim, onları da test etmek istedim: Arctic, Bi-Quat ve Leangly. Ama ben gerçekten Thermaltake Grand Vision veya Deepcool gibi güzel bir ekranı olan sıvı soğutma sistemi istiyorum.

Ama herkes beni vazgeçirmeye çalışıyor, hâlâ sızdırdıklarını, aşırı olduğunu, 2-3 yılda bir değiştirilmeleri gerektiğini falan filan söylüyorlar.🙈
Sıvı soğutma sisteminin güvenilirlik açısından şu anki durumu hakkında bilgi verebilir misiniz lütfen? 👀

Bu işlemciye hava soğutucu yerine sıvı soğutucu takmanın gerçekten ne kadar mantıklı olduğunu merak ediyorum? 👀

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları