Oyunun çıkışından beri oynuyorum ve çıkan tüm genişleme paketlerini de yavaş yavaş oynadım. Şimdi en yeni DLC vampirler. Oyun mekaniği, yeteneklerden kahramanlara, eserlere, kitaplara ve büyülere, ırklara ve yeteneklere kadar çok değişti. Serinin bir hayranı olarak, bunun harika bir oyun olduğunu söyleyebilirim. İlk hükümdar bir ejderha rahibiydi ve insanlar feodal beylerdi. İkinci haritadan itibaren kendim fraksiyonlar oluşturmaya başladım. Şampiyon ve büyücü kral arasındaki fark, ek yetenek ağaçları ve imparatorluk avantajlarıdır, ayrıca yükselişten sonraki haritalar için dönüşümleri miras alabilirler. Tüm hükümdarlar kendi yollarında iyidir. Doğru yapılandırma ve eserlerle her biri aşırı güçlü olabilir. Benim kişisel favorilerim, kişilik kültü olan bir monarşi ve mızrak kullanan ve Efsane Katili yeteneğine sahip bir savaşçı olan bir vampir hükümdar. Bir grup kahraman topluyorsunuz, herkesi yok ediyorlar ve imparatorluğu tamamen eğlence için geliştiriyorsunuz. Sadece en zor zorluk seviyesinde oynadım.