Android'de Windows artık daha iyi çalışıyor mu?

annonesm

Kayıtlı Kullanıcı
2012, 2013, 2014 ve 2015'ten itibaren denedim; o zamanlar cihazı rootlamanız gerekiyordu. Kısa süre sonra Limo QEMU APK'sı çıktı, ancak donanım hala yetersizdi.

Şimdi elimizde Termux ve Termux boot var mı?

O zamanlar, küçük bir Android sisteminde ilk önyükleme seçeneği olarak VNC'yi kullanmaktan ve arka planda çoklu önyükleme komutlarını çalıştırmaktan bahsetmiştim.

Linux o zamanlar root yetkisini de kullanıyordu.

Sahte root'u beğendim, ancak hala root 0'da ve indirme klasörünün internet erişimi var. Tarayıcıda klasörü değiştirebilirsiniz, o zaman farklı bir klasör indirme root'u olur. İndirme klasöründen bilinmeyen kaynaklardan kurulum yapabilirsem ve bu da sistemde root olarak kalırsa sorun olur mu? mmcblk0 ve sda...

Şimdi fark ettiğim şey şu ki, cihaz üzerinden root erişimim yok, peki ya depolama yolu üzerinden durum nasıl?

Neden artık kutuları her şey için rootlanabilir hale getirmiyorlar? İnsanların tv/ATV kutularında Linux veya Windows istediğini görüyorlar.

Ama OTG USB ADB Fastboot Sideload HDMI'yı her zaman pinlere bağlamak iyi bir şey ve yasal bir root işlemi, değil mi?

ADB başlatıcı, OTG başlatıcı, USB başlatıcı? Şifrelenmiş sabit diskler, yani nano QR kod ve barkod slayt gösterisi, sürekli olarak ve bir kamera teleskopik lens ile SSD'ye kaydediliyor. Kablosuz bağlantı olmadan mı?

Konuyu okuyanlar
0 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri