Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Arknights Endfield oyuna giriş sorunu 0 ya da 207 hatası alıyorum?

taşlı

Kayıtlı Kullanıcı
Önceki gün oyuna giriş yaptım, her şey yolundaydı (bölge değiştirmek için VPN, proxy veya başka bir program kullanmadım). Bugün giriş yapmaya karar verdim ve 45 MB'lık dosyaları hiç indirmiyor. Ya 0 ya da 207 hatası alıyorum. DNS, proxy ve VPN ayarlarını değiştirdim ama hiçbir şey yardımcı olmadı. Aynı şey telefonumda da oluyor, ancak orada VPN ile indirme işlemi gerçekleşiyor. Sorun ne olabilir, neyi değiştirmeliyim veya istikrarlı bir şekilde çalışması için ne yapmalıyım?

Google DNS'i (8.8.8.8 ve 8.8.4.4) kurmayı deneyin ve başlatıcıyı yönetici olarak çalıştırmak yardımcı olabilir. Eğer DNS işe yaramaz ise; VPN üzerinden çalıştırın (AdGuard kullanın).

Sunucuları nereye kaydedeceğinizi aramakla çok zaman kaybetmemek için aşağıdaki komutları çalıştırmanız yeterlidir.

Daimi adresinizi değiştirmek için:
netsh interface ip set dns name="Arayüz adı" source="statik" address="77.88.8.8"

Alternatif adresi değiştirmek için:
netsh interface ip add dns name="Arayüz Adı" address="77.88.8.1" index=2
"Arayüz Adı"nı, 1. adımda belirlediğiniz ağ arayüzünüzün adıyla değiştirin. Verilen komutlar Yandex DNS sunucularını belirtir. Google'ın sunucularını da kullanabilirsiniz: 8.8.8.8, 8.8.4.4. Birçok çevrimiçi kullanıcı Yandex sunucularının kendilerine yardımcı olduğunu bildirmiştir.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri