ASUS ile korkunç deneyim

rakipsizsohbet

Kayıtlı Kullanıcı
Geçtiğimiz aylarda satın aldığım önceki ASUS Vivobook'umu, ASUS ikinci dahili sürücüyü tanımadığı için iade etmek zorunda kaldım. Mevcut ASUS'umda (Vivobook 15 X513EA) klavye arka aydınlatmasının zaman aşımına uğraması ve etkinlik algılandığında tekrar açılmaması gibi sorunlar var. Parmak izi okuyucusunu da beraberinde götürüyor.

Binlerce fotoğrafımın çoğu doğal olmayan kırmızı veya turuncu tonlarda görüntüleniyor (diğer iki dizüstü bilgisayarda gayet iyi görüntüleniyor).

YouTube videoları izlerken sıklıkla zaman aşımı ve ardından mavi ekranı alıyorum. Microsoft bunun ses aygıtında bir arıza olduğunu doğruladı. İlgili VLC Media Player'da bir video başlattığım zamanların yaklaşık üçte birinde ses olmuyor. VLC'yi yeniden başlatmak genellikle bunu çözüyor.

Ayrıca eşimin Vivobook Flip 14 cihazının dokunmatik yüzeyinde seyrek de olsa tekrarlayan sorunlar yaşanıyor. ASUS eskiden düzgün dizüstü bilgisayarlar üretiyordu ancak son üçü kesinlikle standartların altında kaldı.

Bahsettiğiniz şeye göre, orijinal satın alma tarihinden itibaren 12 ay içindeyse ve kullanılmış olarak satın alınmadıysa, garanti kapsamında olmalısınız. Bu sistemlerin ne kadar eski olduğunu ve bugün hala kapsanıp kapsanmadığını bilmiyorum.

TechFoumTR Blog Yazıları