Aygıt tanımlayıcı isteği başarısız oldu (Kod 43)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan imy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

imy

Kayıtlı Kullanıcı
0
Hit
Dizüstü bilgisayarımın Bluetooth sürücüsü düzenli olarak hata veriyor, anlıyorum. Bluetooth'u oldukça yakın zamanda kullanmaya başladığım için bu sorunun ne kadar süredir devam ettiğini bilmiyorum.

Yani asıl soru şu: Bu bir Windows hatası mı yoksa tamamen donanımsal bir sorun mu? Google'da arama yaptım ama bilgiler çelişkili. Windows'u yeniden yüklemek teorik olarak yardımcı olabilir mi, yoksa bu işlemi atlayıp servis merkezine mi götürmeliyim?

Eğer dizüstü bilgisayarsa, büyük olasılıkla WiFi ve Bluetooth için sadece bir ağ modülü vardır. Eğer gerçekten bozuluyorsa, her şeyin bozulması gerekir. Belki Windows bozulmuştur veya sürücü orijinal değildir ve Windows onu Microsoft'un arşivlerinden çekmiştir ve bozuktur. Burada en iyi seçenek, farklı bir Windows sürümü edinmek ve kurmaktır. Tabii ki, varsa, yalnızca üreticinin web sitesinden sürücüleri yükleyin. Son zamanlarda Çin malı dizüstü bilgisayarlar almak moda oldu ve bazen tam bir felaket olabiliyorlar.

Eğer dizüstü bilgisayarsa, büyük olasılıkla WiFi ve Bluetooth için sadece bir ağ modülü vardır. Eğer gerçekten bozuluyorsa, her şeyin bozulması gerekir. Belki Windows bozulmuştur veya sürücü orijinal değildir ve Windows onu Microsoft'un arşivlerinden çekmiştir ve bozuktur. Burada en iyi seçenek, farklı bir Windows sürümü edinmek ve kurmaktır. Tabii ki, varsa, yalnızca üreticinin web sitesinden sürücüleri yükleyin. Son zamanlarda Çin malı dizüstü bilgisayarlar almak moda oldu ve bazen tam bir felaket olabiliyorlar.
Wi-Fi sorunsuz çalışıyor, Asus marka bir dizüstü bilgisayar.

Sistem güncellemesinden sonra deck neredeyse her zaman çöküyor. Çökenin deck'in kendisinden değil, eklentilerden birinden kaynaklanması da mümkün.