Battlefield 6'da Yüksek Ping ve Paket Kaybı

Rosh

Kayıtlı Kullanıcı

BF6'da Yüksek Ping ve Paket Kaybı​

BF6'da Yüksek Ping ve Paket Kaybı.webp

Burada ağ uzmanı var mı? Sorunun ne olabileceğini kim açıklayabilir? Coğrafi olarak Sibirya'dayım, İş nedeni ile burada bulunuyorum. Avrupa sunucularının neredeyse tüm ping'leri 90-100, bu benim bölgem için normal ve benim için bu, hızlı nişancılar için bile rahat bir ping. BF6'da, oyunun kendisinde ping 90-100 aralığında seyrediyor, nadiren 105'e çıkıyor. Ancak oyundaki karakter, ping'im 300-500'müş gibi sıçrıyor, geriye, yanlara doğru savruluyor, duvarlara, kapılara takılıyor ve yüksek ping'in karakteristik diğer anları.

Ağ ayarlarını, DNS önbelleğini ve diğer saçmalıkları sıfırlamayı denedim. Lagfast ile oynamayı denedim. Her türlü kısıtlamayı devre dışı bıraktım vb. Ama durum düzelmiyor. Sunucudan sunucuya değişebiliyor, ya daha kötüye ya da daha iyiye doğru, ama neredeyse her zaman seğiriyor.

Oynadığım sunucuya bir izleme yaptım. Ancak izleme belirli bir dağıtım merkezine ping atıyor, ancak oyun sunucusunda hiç ping yok, %100 kayıp gösteriyor.
Operatör kendi taraflarında her şeyin yolunda olduğunu, her şeyi kontrol ettiklerini ve kendi taraflarında herhangi bir kısıtlama olmadığını ve bu konuda bir şey yapamayacaklarını iddia ediyor. Açıkçası, bu operatörden her açıdan (fiyat/hız) memnunum ve ayrılmak istemiyorum.

Birçok modern oyunda 100-110 ping zaten oynanamaz bir seviye. Anladığım kadarıyla aksiyon tahmin sistemi bozuluyor.

İlk hafta sonu benim için iyiydi, ancak ikinci hafta sonunda ping sorunları yaşamaya başladım. Ayrıca oyun sohbetinde sık sık ping sorunumdan şikayet eden insanlarla karşılaşıyorsunuz.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri