Bayanlar ve Oyunlar

Video oyunlarının çoğunlukla rekabetçi olması nedeniyle, erkeklerin kadınlardan daha çok ilgisini çektiğini düşünüyorum, çünkü erkekler bu tür şeylere daha çok ilgi duyuyor, ancak giderek daha fazla kadının video oyunu oynadığını düşünüyorum.

Erkekler her zaman video oyunu oynama olasılığı en yüksek olanlardır. Ancak bazı kadınların video oyunlarını bazı erkeklerden daha çok sevdiğini ve bu oyunları idare etmede uzman olduklarını gördüm.

Ben bir kadınım ve hatırlayabildiğimden beri video oyunları oynuyorum. Bazen birçok kadının video oyunlarından zevk aldığını ve oynadığını, bu oyunlarla ilgili damgalanma ve bazı insanların oyun oynamanın sadece erkeklere veya erkeklere yönelik olduğunu düşünmesi nedeniyle gizleme eğiliminde olduğunu hissediyorum.

Bugüne kadar video oyunları oynamaya devam ediyorum ve ayrıca YouTube ve TikTok için video oyunu içeriği oluşturuyorum ve bu platform kapanmadan önce Twitch, YouTube'da yayın yaptım.

Herhangi bir kadına tavsiyem, oyun oynamaktan hoşlanıyorsanız, oynayın!

Eşim de benim gibi oyun oynamaya çok meraklı. Yani oyun oynamayı çok seven kadınlar olduğunu söyleyebilirim. Sayıları az olsa da her yıl artıyor.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları