Beyerdynamic DT 990 PRO X'i satın aldım, memnun değilim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Orkest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Orkest

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba. Eskiden SteelSeries Arctic 5 kulaklık kullanıyordum. İyi kulaklıklardı, onlar hakkında söyleyecek bir şeyim yok. Oyunlardaki konumlandırmaları mükemmeldi ve film ve müzik dinlemek için de idealdi. Son zamanlarda Beyerdynamic DT 990 Pro X aldım. Bunları harici ses kartına ihtiyaç duymadan kullanabileceğim için aldım, sadece bilgisayarıma takmam yeterli. Müzik kaydetmiyorum veya vokal pratiği yapmıyorum, sadece film izliyorum, oyun oynuyorum ve müzik dinliyorum.

Yanıldığımı ve bu tür kulaklıkların bana uygun olmadığını anlıyorum. Birincisi, kullandıktan sonra kulaklarım ağrıyor, belki de net gerçek ses bana alışkın değil, ya da başka bir şey. Ayrıca, kulaklıkların yerleşimi doğru değil, sadece baktığınız yerden iyi ses duyabiliyorsunuz, arkadan hiçbir şey gelmiyor (elbette sorun kulaklıklarda değil, bana uygun olmayan bir şey satın almış olmamda).

Ortalama bir tüketici için, film izleme ve oyun oynama amacıyla, hangi kablosuz kulaklıkları önerebilirsiniz?

Beyerdynamic DT 990 PRO X.webp

Gayet iyi kulaklıklar aslında. Sizin konumlandırmanız StillSeries yazılımından kaynaklanan bir yazılım hilesi. Sanal 7.1, vs. - gerek yok. Tüm o oyunlardan sonra pürüzsüz, net sese alışkın değilsiniz. Bu normal. Olur böyle şeyler. Geçer. Kulak ağrısı hakkında bir şeyler duymak garip. Kulaklıklar oldukça büyük ve derin.

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri