Bilgisayar sanki yeniden başlatılıyormuş gibi çöküyor?

Mamak

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba, bilgisayarımda internette gezinirken çökme olmuyor, ancak örneğin (Crossfire veya Mouse Pi for Hire gibi) bir oyun oynadığım anda çöküyor, her iki monitörüm de kararıyor, ardından bilgisayar üreticisinin logosu beliriyor ve bilgisayar yeniden başlıyor. Tüm programlar kapanıp tekrar açılıyor, sanki yeniden başlatmışım gibi.

Oyunlar oynarken sıcaklığı takip ediyorum ve birkaç stres testi de yaptım, ancak her seferinde sorunsuz bir şekilde çöküyor. Sadece 20-30 dakika oyun oynadıktan sonra çöküyor. Buna ne sebep olabilir? Acilen yardıma ihtiyacım var.

Şimdiden teşekkürler.

Lütfen çökme anına yakın zamanlarda kaydedilen uyarı ve hataları görmek için olay günlüğünü kontrol edin. Olay kimliklerini not edin. Ardından buraya geri dönüp bunları paylaşın kontrol edelim sorun tam olarak neden kaynaklanıyor.

Lütfen çökme anına yakın zamanlarda kaydedilen uyarı ve hataları görmek için olay günlüğünü kontrol edin. Olay kimliklerini not edin. Ardından buraya geri dönüp bunları paylaşın kontrol edelim sorun tam olarak neden kaynaklanıyor.
Olay Görüntüleyicisi’ni kontrol ettim. Bilgisayarın yeniden başladığı saatlerde şu kayıtlar görünüyor.
  • Kernel-Power Olay Kimliği 41
  • EventLog Olay Kimliği 6008
  • Sistem düzgün şekilde kapatılmadan yeniden başlatıldı uyarısı
Herhangi bir mavi ekran oluşmadığı için minidump dosyası da göremedim. Oyun sırasında ekranlar bir anda kararıyor ve bilgisayar doğrudan yeniden başlıyor. Sıcaklıkları tekrar kontrol ettim; işlemci ve ekran kartı normal seviyelerde görünüyor. ekran kartı sürücüsünü temiz kurmayı da denedim ancak sorun devam etti. Kernel-Power 41’in doğrudan sebebi göstermediğini, yalnızca beklenmedik kapanmayı kaydettiğini okudum. Bu durumda güç kaynağından veya ekran kartının güç bağlantılarından şüphelenmek doğru olur mu? Gerekirse sistem özelliklerini ve güç kaynağının modelini de paylaşabilirim.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri