Bilgisayar taşındıktan sonra açılıp kapanıyor (boot loop sorunu)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Baran24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Baran24

Kayıtlı Kullanıcı
Evimin üst katından alt katına taşındım ve bilgisayarımı da yanımda götürdüm. O zamandan beri maalesef çalışmıyor. Açtığımda yaklaşık 2-8 saniye (biraz değişiyor) açık kalıyor, sonra kapanıyor ve tekrar tekrar başlıyor. Bilgisayarımı bir gün önce kullandım ve o zaman mükemmel çalışıyordu.

Başlangıçta harici güç kablosunda bir sorun olabileceğini düşündüm, çünkü üstteki kablo her zaman keskin bir açıyla bükülmüştü. Bu yüzden yeni bir tane aldım. Ancak bu hiçbir şeyi değiştirmedi! Ayrıca bilgisayar kasasını açıp tüm kabloların sağlam bir şekilde bağlı olup olmadığını kontrol ettim, bir şey gevşemiş olabilir diye. Bilgisayar daha sonra kısa bir süre açıldı. Sorunun çözüldüğünü düşündüm ve tekrar kapattım. Bir kez de normal şekilde açıldı. Ama monitörümü vb. bağladığımda tekrar açılmadı.

Ayrıca ram modüllerimden birini çıkarıp tekrar başlatmayı denedim ve BIOS pilini değiştirdim, ancak bunların hiçbiri bir fark yaratmadı.
Bilgisayar daha önce de kapanıp tekrar başlamıştı, ancak bu çok sık olmuyordu. Bilgisayarımı birkaç yıldır kullanıyorum.

Bu, kendi topladığım ilk bilgisayarım ve sorunun ne olduğundan emin değilim. :(

Umarım biri bana yardımcı olabilir.

Tüm kabloları yeniden bağlamak daha iyi. Bilgisayarı kendiniz mi toplayıp montajını yaptınız yoksa hazır mı aldınız?

Açıldığında sadece bilgisayar mı açılıyor, yoksa monitörde de herhangi bir görüntü alıyor musunuz?

Konuyu okuyanlar
0 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri