Bilgisayar Windows 11 çökmeleri nasıl düzeltilir?

kurak_murat

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba, bilgisayarım haftalardır sürekli çöküyor. Suçluyu buldum. SteelSeries GG programı. Daha doğrusu, sshid adlı bir sürücü çökmelere neden oluyor. SteelSeriesGG'yi kaldırdığım anda çökmeler duruyor. Sadece kapatmak işe yaramıyor. Klavyem için gerekli olduğu için programı kaldırmak zorunda kalmam inanılmaz derecede sinir bozucu. Uzun süre sorunsuz çalıştığı için bir şeylerin değişmiş olması gerektiğinden, böyle bir çakışmayı elemek için AMD yonga seti sürücülerini yeniden yükledim. Minidump dosyasını WinDBG ile analiz ettim, ancak eklemek için çok uzun.

Hata kontrolü şunu gösteriyor: ATTEMPTED_SWITCH_FROM_DPC (0xB8).

Çıktı ayrıca, bu konuda bilgisi olan ve yardımcı olabilecek biri varsa diye, WdfUsbTargetDeviceSendControlTransferSynchronously'yi de içeriyor.

Sistemim Ryzen 7 5700G, RTX 4060, Windows 11 Pro, 3600 MHz'de 32 GB DDR4 ram, MSI A520M A Pro anakart ve en son BIOS sürümünden (M-Flash ile güncelledim) oluşuyor.

Ayrıca farklı SteelSeries GG sürümlerini denedim, USB portunu değiştirdim, test için RAM saat hızını 3333 MHz ve 3200 MHz'e ayarladım ve sfc /scannow komutuyla Windows dosyalarını onarmayı denedim. Kısacası, başka ne deneyebileceğimi bilmiyorum.

Belki birileri yardımcı olabilir.

Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri