Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Bilgisayardaki portlar artık çalışmıyor?

FaikDemir

Kayıtlı Kullanıcı
Maalesef, bilgisayarımın portları artık çalışmıyor. Birkaç gün önce her şey yolundaydı, ancak bugün açtıktan sonra bilgisayar açılıyor ancak görüntü vermiyor ve klavye ile fareyi tanımıyor. Yeniden başlatma gibi standart sorun giderme adımlarını zaten denedim. Faremi, klavyemi ve HDMI kablosunu dizüstü bilgisayarıma bağladığımda her şey çalışıyor. Garip bir şekilde, USB-C portları çalışıyor, ancak diğerleri çalışmıyor. Bu sorunu daha önce de yaşamıştım ve yeniden başlatmanın ardından kendiliğinden düzelmişti. Bunun nedenini bilen ve bana yardımcı olabilecek biri var mı?

Yeniden başlatmanın ardından çalışır mı, çalışmaz mı?

Eğer öyleyse, öncelikle BIOS güncellemesi yapıp doğru şekilde yapılandırın, ardından Windows'u başlatın ve hem Windows'u hem de yonga seti sürücüsünü güncelleyin.

Eğer durum böyle değilse, anakart, işlemci veya ekran kartı arızalı olabilir. Bunu öğrenmek için anakartınızdaki hata kodunu kontrol edin. Eğer hata kodu yoksa, küçük bir anakart hoparlörü alın, bağlayın ve hata kodunu internetten arayın.

En Son Güncellenen Oyunlar

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri