Yeni bilgisayarımda daha fazla ram var ve Windows 11 Home yerine artık Windows 11 Pro yüklü.
Yeni bilgisayara her şeyi aktardıktan sonra Thunderbird'ü yedeklemeyi unuttum.
Eski bilgisayarımı tamamen formatladım, yani tüm veriler silindi. Sabit disklerimi bağlantı istasyonları kullanarak yeni bilgisayara bağladım.
USB belleğe yedekleme yaptım ve şimdi Thunderbird yedeğini yerel ayarları ve APdata klasörünü kullanarak C sürücüsüne geri yüklemeye çalışıyorum. Ne yazık ki, içe veya dışa aktarmaya çalıştığımda yalnızca bir ZIP dosyası elde ediyorum. Yeni yedeğinizi veya APdata klasörünü bulamıyorum çünkü gizli.
Her halükarda yeni bir Thunderbird yedeklemesine ihtiyacım var.
Hiçbir şey eskisi gibi çalışmıyor ve Google, var olmayan dosya adlarını gösteriyor.
Yeni bilgisayarda her şeyim var.
Aksi takdirde, eski bilgisayarı tekrar söküp parçalarına ayıracağım.
Ya da herhangi bir önerisi olan var mı?
Yeni bilgisayara her şeyi aktardıktan sonra Thunderbird'ü yedeklemeyi unuttum.
Eski bilgisayarımı tamamen formatladım, yani tüm veriler silindi. Sabit disklerimi bağlantı istasyonları kullanarak yeni bilgisayara bağladım.
USB belleğe yedekleme yaptım ve şimdi Thunderbird yedeğini yerel ayarları ve APdata klasörünü kullanarak C sürücüsüne geri yüklemeye çalışıyorum. Ne yazık ki, içe veya dışa aktarmaya çalıştığımda yalnızca bir ZIP dosyası elde ediyorum. Yeni yedeğinizi veya APdata klasörünü bulamıyorum çünkü gizli.
Her halükarda yeni bir Thunderbird yedeklemesine ihtiyacım var.
Hiçbir şey eskisi gibi çalışmıyor ve Google, var olmayan dosya adlarını gösteriyor.
Yeni bilgisayarda her şeyim var.
Aksi takdirde, eski bilgisayarı tekrar söküp parçalarına ayıracağım.
Ya da herhangi bir önerisi olan var mı?