Bir .exe dosyası yaklaşık 2 dakika gecikmeyle açılıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan süper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

süper

Kayıtlı Kullanıcı
Nedense, belirli bir .exe dosyası yaklaşık 2 dakika gecikmeyle açılabiliyor.

Microsoft'un dahili Bitdefender'ı, kullanıcı hesabımın korunmadığını ve onu korumam gerektiğini belirten bir mesaj gösterdi.

Talimatları uyguladım. O zamandan beri, yalnızca bir .exe dosyası açılıyor ve o da ancak gecikmeli olarak.

Geçici dosyalar, mevcut tüm kayıt defteri girdileri vesaire dahil olmak üzere programı tamamen kaldırdım.

Programın kendisi mükemmel çalışıyor, ancak aşırı uzun başlangıç süresi beni gerçekten sinir ediyor!

Ne yapabilirim? Lütfen yardım edin.

Alternatif olarak, .exe dosyasını virüs tarayıcısı tarafından taranmaması gereken nesneler listesine ekleyebilirsiniz. Veya, test amacıyla, virüs tarayıcısını kaldırın ve gecikmeli başlatmanın bununla ilgili olup olmadığını kontrol edin.

Son birkaç aydır, VLC medya oynatıcısının başlatılması yaklaşık 18 saniye sürüyor. Bu sorun sadece ilk çalıştırmada oluyor sonrasında fareye tıkladıktan hemen sonra açılıyor. Birkaç hafta önce sorun bir süreliğine ortadan kaybolmuştu ve her zaman hemen açılıyordu, ancak son birkaç gündür yaklaşık 18 saniye beklemek zorunda kalıyorum.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri