Bu dizi Supernatural'dan daha iyi mi?

Sor, Paylaş, Öğren, Eğlen...

Merak Ettiklerin, Öğrendiklerin, Paylaştıkların... Hepsi Burada.

Ücretsiz Üye Ol..!

fatih_marangoz

Kayıtlı Kullanıcı

10 yıldır dizi izlemedim. Bu dizi Supernatural'dan daha iyi mi? Eğer iyi bir dizi önerirseniz, bu akşam yatmadan önce ilk bölümünü izlerim.​

bu dizi.webp

Neler gerekiyor: Bolca mistisizm, sırlar, seyahat ve değişen mekanlar. İyi bir oyuncu kadrosu. Minimum romantizm ve benzeri şeyler, tercihen ana kadronun tamamı erkeklerden oluşsun (ya da en azından bir veya iki ana karakter ve konuk oyuncular, Çin Seddi kadar kalın zırhlı çılgın hacker ortaya çıkana kadar sorun yok). Yani sadece iş yerindeki erkekler, sürekli aşk üçgenleri değil. Tamamen kızlardan oluşan bir kadro da mümkün, ama ben erkek olduğum için erkeklerden oluşan bir kadroyu tercih ederim.

Görseldeki dizi sanırım **"Supernatural"** havasını arayanlar için sıkça önerilen bir yapım (görsel tam net olmasa da atmosfer o yönde). Ancak kriterlerinize bakılırsa, Supernatural’dan "daha iyi" olup olmadığı tartışılır ama tam olarak aradığınız tarzda bir dizi var:

**The Terror** (1. Sezon) veya **Taboo**.

Eğer görseldeki dizi **Good Omens** veya **Sandman** ise:
* **Good Omens:** Mistisizm ve erkek ana karakter dinamikleri (melek ve iblis) harikadır, komedi unsuru yüksektir.
* **The Sandman:** Seyahat ve sırlar boldur, görsel şölendir.

Ama "erkek erkeğe, iş odaklı, mistik ve karanlık" bir şey arıyorsanız kesinlikle **"True Detective"** (1. Sezon) öneririm. Romantizm minimumdur, felsefi derinlik ve gizem en üst seviyededir.

Bu akşam ilk bölümü izlemek isterseniz **True Detective (1. Sezon)** sizi pişman etmez. İyi seyirler!

Bu bir sır değil ama "Breaking Bad" daha iyi. Guinness Dünya Rekorları Kitabı'na göre gerçekten de 21. yüzyılın şimdiye kadarki en iyi dizisi. Sonra da "Better Call Saul" ile bitirebilirsiniz.

Bazen hayatınız hakkında düşünmenizi sağlıyor ve beklenmedik olaylar ve karakterlerin tepkilerine dair beklenti, merakı canlı tutuyor.

Bir dizi vardı, adam yoğurt açmaya çalışırken kendini kesti ve hortlağa dönüştü, adını unuttum. :D

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları