Canon MF667CDW’de taranan belgeleri e-postaya gönderme ayarını yapamıyorum

can1710

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba. Yeni ve daha büyük bir ofis yazıcısı olan Canon MF667 CDW'yi sipariş ettim, kutusundan çıkardım ve bağladım. Ancak, taranmış belgeleri e-postaya veya klasörlere göndermek için sistemi kurmak artık o kadar karmaşık ki, yapay zeka ile bile halledemiyorum.

Daha önce HP marka bir yazıcım vardı ve kurulumu bu açıdan son derece kolaydı. FTP veya SMTP sunucusuyla bir şeyler kurmam gerekiyor, ancak kullanıcı verilerimi tanımıyor. Microsoft Business (yani Outlook) kullanıyorum.

Yardımınız için çok teşekkür ederim.

Çözüm
Hangi e-posta programını kullandığınızın önemi yok, ancak doğrudan yazıcıdan göndermek istiyorsanız, yazıcıya Outlook'ta kullandığınız ayarların aynısını vermeniz gerekir.

Ama HP'de durum farklı olamazdı, HP'nin bunu yapamayacak durumda olması dışında.
Sorun sonunda çözüldü. Benim gibi uğraşan birine yardımcı olur diye nasıl yaptığımı yazayım. Canon MF667CDW’de taranan belgeleri e-postaya göndermek için SMTP ayarlarını manuel girmem gerekti. Microsoft 365 Outlook kullandığım için normal şifre yerine hesabımda önce iki adımlı doğrulamayı açtım, ardından Microsoft hesabından bir uygulama şifresi oluşturdum. Yazıcıya SMTP sunucusu olarak smtp.office365.com, port olarak 587 girdim ve TLS/STARTTLS’yi etkinleştirdim. Kullanıcı adı...
Hangi e-posta programını kullandığınızın önemi yok, ancak doğrudan yazıcıdan göndermek istiyorsanız, yazıcıya Outlook'ta kullandığınız ayarların aynısını vermeniz gerekir.

Ama HP'de durum farklı olamazdı, HP'nin bunu yapamayacak durumda olması dışında.

Sorun sonunda çözüldü. Benim gibi uğraşan birine yardımcı olur diye nasıl yaptığımı yazayım. Canon MF667CDW’de taranan belgeleri e-postaya göndermek için SMTP ayarlarını manuel girmem gerekti. Microsoft 365 Outlook kullandığım için normal şifre yerine hesabımda önce iki adımlı doğrulamayı açtım, ardından Microsoft hesabından bir uygulama şifresi oluşturdum. Yazıcıya SMTP sunucusu olarak smtp.office365.com, port olarak 587 girdim ve TLS/STARTTLS’yi etkinleştirdim. Kullanıcı adı kısmına tam e-posta adresimi yazdım, şifre kısmına ise oluşturduğum uygulama şifresini girdim. Bundan sonra test gönderimi başarılı oldu ve taramaları doğrudan e-postaya gönderebildim

Çözüm

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri