Conflict Global Terror tarzı oyun önerisi?

boxheadx

Kayıtlı Kullanıcı
Çocukken bu oyunu gerçekten çok severdim çünkü takım arkadaşlarınızı kontrol edebiliyor, onlara pozisyon tutmalarını, saldırmalarını, yaklaşım yollarını mayınlamalarını, ateş noktalarını işgal etmelerini/tutmalarını emredebiliyor, karakterler arasında serbestçe geçiş yapabiliyordunuz, vb. Kısacası, takım etkileşimi ve takım yönetimi şeklini çok beğeniyordum.

Oyunun adını uzun süre hatırlayamadım, ancak yakın zamanda özel kuvvetler üyelerinden birinin adı olan Sherman'ın adından yola çıkarak bulmayı başardım.
Nedense neredeyse hiç kimse bu oyundan bahsetmiyor. Oldukça garip. Belki nadir veya popüler olmayan bir oyundu, ama ben buna benzer bir şeye nadiren rastladım. Bu oyunu hiç oynadınız mı? Benzer oyunlar önerebilir misiniz?

Conflict Global Terror

Esasen bunlar aynı çatışmalar, ancak farklı ortamlarda geçiyor: Çöl Fırtınası Operasyonu, Vietnam ve ayrıca Full Spectrum Warrior ve Brothers in Arms serileri.

Full Spectrum Warrior var eskilerden, ilk başta gerçekten büyüleyiciydi. Bir manga yönetmek çok eğlenceliydi, sonra birkaç manga, sonra nasıl bittiğini hatırlamıyorum. Görünüşe göre hepsi öldü ve tekrar oynamaya zahmet etmedim.

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri