DDU Windows 11'e zarar mı veriyor?

voldemarleo

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba, garip bir sorunum var.

Yeni sürücüleri yüklemeden önce eski sürücüleri kaldırmak için her zaman DDU aracını kullandım.

Bu aracın işletim sistemine zarar verebileceğini biliyorum. Ancak, daha önce hiç sorun yaşamadığım için sistem yedeklemesi oluşturmadım.

Özellikle, bu durum NVIDIA 610.74 sürücüsünün kurulumuyla ilgili. Önceki sürücü olan 610.47'yi kaldırdıktan sonra yenisini yükledim. Ancak kısa süre sonra Windows'ta sorunlar fark ettim.

Masaüstümdeki tüm simgeler kayboldu ve hala da kaybolmuş durumda. Örneğin, ana menüde sağ tıklayamıyorum. Simgeleri geri yüklemek için her şeyi denedim.

Ayrıca komut satırını (cmd) (öldür ve yeniden başlat), Explorer'ı yeniden başlatmayı vb. denedim. Ama hiçbir şey işe yaramadı. Eski sürücüyü yeniden yüklemek ve DDU kaldırma aracını tekrar kullanmak da yardımcı olmadı. Zaten bunun bir şeyi değiştireceğini de beklemiyordum.

Google Cloud kullanma seçeneği de var. Belki işletim sistemini orada bir imaj olarak kaydediyor? Veya kurtarma noktaları oluşturuyor? Ama sadece dosyaları kaydediyor. İşletim sisteminin tamamını yedek olarak kaydedip kaydetmediğini bilmiyorum.

Gerçek şu ki, görev çubuğundaki Google Cloud penceresi de açılmıyor.

Sanırım mevcut dosyalarımı koruma seçeneğiyle Windows 11'i yeniden yüklemem gerekecek. Bundan sonra bu aracı artık kullanmayacağım.

Ayrıca, sürücü kurulumlarında sorun yaşamanız durumunda eski sürücü kalıntılarını da kaldırması gerekiyor, değil mi?

Çabalarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Konuyu okuyanlar
0 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri