Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Dizi ve film önerisi yapan uygulama yapmayı düşünüyorum?

adnantani

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba, dizi ve film önerisi yapan uygulama yapmayı planlıyorum. Ancak şu anda yaparsam tutmayacağından kararsızım ayrıca başka görüşlere de ihtiyacım var. Yapsam mı yapmasam mı çok kararsızım arkadaşlar, bu konuda sizlerin fikirlerini gerçekten öğrenmek isterim.

Merhaba, dizi ve film önerisi yapan uygulama yapmayı planlıyorum. Ancak şu anda yaparsam tutmayacağından kararsızım ayrıca başka görüşlere de ihtiyacım var. Yapsam mı yapmasam mı çok kararsızım arkadaşlar, bu konuda sizlerin fikirlerini gerçekten öğrenmek isterim.
Yapay zekâ varken yapmanı önermem ama illa yapacağım dersen, en azından veritabanı yönetmeyi falan öğrenirsin.

Fikrimi merak ediyorsan hiç gerek yok bu tarz aksiyonlara, insanın içine aniden bir umut ışığı doğar ve sonra söner o ışık.

Yapay zekâ varken yapmanı önermem ama illa yapacağım dersen, en azından veritabanı yönetmeyi falan öğrenirsin.
Katılıyorum yapay zeka varken pek kimse yanaşmaz bu olaya

uygulamayı yükleyince içerisinde diziden alıntılar, popüler replikler, çarpıcı sahneler olacaksa belki olabilir. Fakat yazı üzerineyse diğer kullanıcıların dediği gibi yapay zeka var ne yazıkki. Ben denemeniz taraftarıyım. Bugün tutmayan şey yarın çok farklı yerlere götürüyor insanı kendinizi geliştirmiş ve denemiş olursunuz. Kaybım olacak mı ? Ne kaybederim diye düşünün. kaybınız yoksa yapın. Mutlaka bir kazancınız olacaktır.

En Son Güncellenen Oyunlar

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri