Dokunmatik monitör sorunu

ugrunsenel

Kayıtlı Kullanıcı
Lütfen yardım edin! Dokunmatik bir monitör aldım. Harika çalışıyor, ancak bir noktada sensöre dokunulduğunda 3 daire beliriyor. Filmden kaynaklandığını, sensörün bunu bir dokunuş olarak saydığını düşündüm ama sorun devam etti. Ek'te arkadaşlar görsele bakın yuvarlak yuvarlak alanlar var.

Ekli dosyalar

• monitorsorunu.webp
    monitorsorunu.webp
    8.7 KB · Görüntüleme: 35
  • monitorsorunu1.webp
    monitorsorunu1.webp
    17.3 KB · Görüntüleme: 5
Lütfen yardım edin! Dokunmatik bir monitör aldım. Harika çalışıyor, ancak bir noktada sensöre dokunulduğunda 3 daire beliriyor. Filmden kaynaklandığını, sensörün bunu bir dokunuş olarak saydığını düşündüm ama sorun devam etti. Ek'te arkadaşlar görsele bakın yuvarlak yuvarlak alanlar var.
Sensör bozuk, ya da elektrostatik, güç kaynağından gelen EM paraziti. Bu durum bazen benim Asus tabletimde de başıma geliyor. Bazen bu durum işletim sisteminin kendisinde oluşan yavaşlamalardan dolayı, sistem hiçbir şey kaydetmediği halde, kaydetmeye devam ettiğinden dolayı meydana gelir. Örneğin tarayıcıyı kapatırken takılıp kaldığı görevi kaldırmaya yardımcı olur.

Bazen sadece yeniden başlatmak işe yarar. Sizin durumunuzda masaüstünü yeniden başlatmak işe yarayabilir, explorer.exe işlemini kapatıp yeniden başlatın. Daha sonra, kalem ve dokunmatik girişi devre dışı bırakmanız gerekiyor. Bu şekilde deneyin olmazsa geri iade edin değiştirin.