DVD ve Blue Ray'i dijital dosyalara kopyalayın

Boreas28 Çevrimdışı

Boreas28

Moderatör
Yönetici
Yetki Sahibi
7 Aralık 2024
44
3
19
10
NOT: Forumları taradım ve hala doğru yere gönderi yapıp yapmadığımdan emin değilim. Eğer doğru yere gönderi yapmamışsam, özür dilerim ve şüphesiz bu konuya geri döndüğümde ait olduğu yerde olacak. Teşekkürler!

Tüm içeriği DVD ve Blue Ray disklerinden yüksek kaliteli dijital dosyalara taşımak, güvenli bir şekilde saklamak ve sabit sürücüye yedeklemek için nihai hedefi olan bir dönüştürme projesine başlamam gerekiyor. Sorun: Artık bir DVD oynatıcım/sürücüm bile yok ve bu göreve uygun bir yazılımım olabilir veya olmayabilir. Çalışmam gereken şey MacBook Pro ve Synology NAS, tüm dijital içeriğimi dünyanın herhangi bir yerinden herhangi bir cihazda yayınlanmaya hazır hale getirmek istiyorum. Ayrıca bir Plex sunucusu ömür boyu lisansı satın aldım ve NAS'ıma yükledim.

Her durumda, odaklanmak istediğim ilk soru, dvd/blue ray oynatıcı donanımı için neye bakmam gerektiği. MacBook ile uyumlu bir şeye veya en azından birlikte çalışacak şekilde yapılandırılabilen bir şeye ihtiyacım var. Bu yüzden oradan başlayarak, herhangi bir tavsiye çok takdir edilecektir!

Mutlu Tatiller diliyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
289Konular
709Mesajlar
282Kullanıcılar
denizkızıSon üye