Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Ekran kartı için uygun fan tavsiyesi?

favour

Kayıtlı Kullanıcı
Ekran kartımı temizlerken yanlışlıkla kırdığım için uygun bir fan bulamıyorum ve biraz çaresiz kaldım. Bir tane aldım ama maalesef 2 pinli konektöre uymadı. Fan alırken nelere dikkat etmeliyim? Yaklaşık 75-80 mm boyutlarındaki bu GeForce GTX kasasına sığması gerekiyor. Eski fanın arka tarafının fotoğrafını da ekledim.

Ekran kartı için uygun fan tavsiyesi.webpEkran kartı için uygun fan tavsiyesi1.webpEkran kartı için uygun fan tavsiyesi12.webpEkran kartı için uygun fan tavsiyesi14.webpEkran kartı için uygun fan tavsiyesi17.webpEkran kartı için uygun fan tavsiyesi18.webp

Merhaba. Normalde, bir fan + 2 pinli Molex konektörü + 12 volt ararsınız. Eğer bu işe yaramazsa: Ne tür bir ekran kartınız var? Sistem yükseltmesinden kalan 4 GB DDR5 bir ekran kartım var. DVI, HDMI ve DPL girişli bir AMD RX 550/500. Ofis bilgisayarından geldi, bu yüzden hız aşırtılmamış. İlgileniyorsanız, lütfen bana özel mesaj gönderin.

En Son Güncellenen Oyunlar

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri