Teknoloji Forum

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir. Aramıza Katıl..!

En çok hangi yapay zeka aracını kullanıyorsunuz?

Siz Hangi Yapay Zekayı Kullanıyorsunuz?

• Perplexity Pro

Oy: 0 0.0%
  • Claude

• Stable Diffusion

• Kullanılan toplam oy
    126
Ben ChatGPT ile sorunlarımı çözüyorum bazen güzel yardımcı oluyor bazen saçmalıyor ama saçmaladığında yine öneri sunabiliyor.

Tabi ki Gemini Google alt yapısını her zaman takdir etmişimdir. Google beni hiç üzmüyor, Google Seviyorum.

Ben ChatGPT kullanıyorum, ücretli versiyonuna geçmeyi düşünüyorum, fiyatlarının biraz daha düşmesi gerek diye düşünüyorum.

Ben ise yapay zeka başarı oranına göre oyumu Google Gemini ye kullandım tebrik Gemini çok başarılısın.

Saatlerimiz 02:07 gösterirken ben oyumu Gemini Google tarafından kullandım, tabletimde telefonumda ve bilgisayarımda Gemini var, üzgünüm ChatGPT bye bye sana. :):devilish::devilish:

Ben GhatGPT kullanıyorum aslında hepsinin mantığı aynı internet altyapısını kullanarak cevaplar üretiyorlar.

Gemini Google güzel hızlı cevaplar üretiyor, sorunlarımı çözüyorum özellikle ders yaparken birlikte yapıyoruz, Gemini ders konularında bilgilendirici eğitim veriyor.

Oyumu kullandım ve ChatGPT dedim oyların yarısını almış Gemini yi seviyor çoğu kişi ama ben ChatGPT daha yardım sever diye görüyorum.

Ailece ChatGPT kullanıyoruz çok memnunuz. Kızım derslerinde takıldığında yapay zekâ dan destek alabiliyor.

Gemini Google yapay zekası olan onu kullanıyorum, bir yazı okumuştum Gemini hepsinden daha iyi diye o gündür bugündür Gemini kullanıyorum memnunum da.

Ben üye değilim oy kullanamıyorum yazabiliyorken fikrimi söyleyeyim. Bende yapay zeka olarak Gemini Google kullanıyorum.