Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

En iyi 2K monitör önerebilir misiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan buketnar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

buketnar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgisayarımı yükselttiğim için sadece bilgisayarımı değil, monitörümü de yükseltmem gerekiyor, ancak sorun şu ki, teknoloji konusunda hiç bilgim yok. OLED'lerin en iyisi olduğunu söylüyorlar, ancak ekran yanması sorunu yaşıyorlar ve bu sorun beni biraz korkutuyor. Bana iyi bir 2K monitör önerebilir misiniz? Yani, aşırı pahalı, üst düzey bir monitörden bahsetmiyorum, iyi bir monitörden bahsediyorum. Techforum.tr'de bu konuda gerçekten uzman ve dâhiler olduğunu biliyorum ve onlar bana kesinlikle yardımcı olacaklardır.

Ben olsam ASUS ProArt Display PA278QV veya PA278CGV alırdım. %100 sRGB renk gamına sahipler, ama bütçenizi de belirtirseniz sevinirim.

MSI'ın iyi 2K Pro serisi monitörleri var; IPS panel, yeterli parlaklık ve harika bir döner standa sahip.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri