En iyi ilk grafik çizim tableti hangisidir?

sondefa

Kayıtlı Kullanıcı
13 yaşındaki oğlum animasyona meraklı. Saatlerce oturup, piksel piksel çok kareli görüntüler çizebiliyor. Bence bu konuda oldukça yetenekli. Bir süredir benden iPad'i için bir kalem almamı istiyor. Apple'ın kalem tabanlı cihazlarıyla ilgili yorumları okudum ve çok güvenilir veya dayanıklı görünmüyorlar. Bence dizüstü bilgisayar için bir grafik tablet daha umut verici ve kullanışlı olur.

Ne önerirsiniz? Başlangıç seviyesi bir cihaz için 20.000'e kadar bir bütçe görüyorum, ancak bir hafta içinde rafa kaldırılmayacağından henüz emin değilim. Wacom'un iyi cihazlar ürettiğini düşünüyorum, ancak onlar hakkında çok bilgili değilim. Sizler ne önerirdiniz.

Wacom'unkilerden ziyade Çin yapımı olanları kullanmak hem ucuz hem daha iyidir.

Ona daha çok ne istediğini sorun bir tablet mi yoksa bir dizüstü bilgisayar mı bu başlangıç noktasıdır, hemen bazı rahatsızlıklar ve ödünler olacaktır, bu da gelecekte ne tür bir ekrana ihtiyacınız olacağına karar vermenize yardımcı olacaktır. Ancak bir iPad ve grafik tableti eksiksiz bir kurulumdur, birçok kişi bu kurulumu çizim için kullanır ve yükseltme planı yoktur.

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri