En iyi oyun için hangi taşınabilir cihazı satın almalısınız?

hakcaylier

Kayıtlı Kullanıcı
Yılın başından beri, Switch 1'in büyük bir hayranı olarak, Switch 2'yi bekliyordum ve alacaktım, ancak zayıf başlangıç oyun kütüphanesi, aşırı ısınma ve yüksek fiyatlar beni diğer taşınabilir cihazlara taze bir bakış atmaya yöneltti. Exos için Switch 2'nin bir zorunluluk olduğu açık. Henüz Exos yok. Kısacası, oynamak istiyorsanız, bu yıl Dec 2'yi mi beklemelisiniz yoksa roguelike X'i mi satın almalısınız?

Genel olarak Lenovo Legion Go S with Z1 Extreme ve Steam OS'deki incelemelere bakmanızı öneririm.

Z1 Extreme için en iyi seçenek şu anda Legion Go S. Çok paranız varsa, HX 370'te Çin taşınabilirlerine bakabilirsiniz (örneğin OnexFly F1 Pro). Beklemeye hazırsanız, Z2 Extreme'deki taşınabilirler yıl sonuna kadar (yaklaşık olarak) olacak. Ancak size Steam Deck OLED'i almanızı, oynamanızı ve bu formata ihtiyacınız olup olmadığını anlamanızı ve bir şey olursa, onu minimum kayıpla satmanızı ve ya daha güçlü bir şey satın almanızı ya da taşınabiliri unutmanızı öneririm.

Daha fazla hava durumu tahmini: İstanbul 15 günlük hava durumu

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları

T.C.K'nın 5651 Sayılı yasasına göre BTK Tarafından onaylı ve yer sağlayıcı konumunda olan web sitelerinin bünyesinde barınan içerikleri kontrol etme sorumluluğu bulunmuyor. Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir.