Windows 11 yüklü bir bilgisayarın donanımını değiştirmeyi düşünürken nelere dikkat etmeliyim? Eski Windows 7 yüklü sabit diskimi yeni Windows 11 bilgisayarıma takmadan önce, dikkat etmem gereken bir şey olup olmadığını sormak istedim. Bu sabit diskte Windows 7 yüklü.
Windows 11'in aniden sorun çıkarmaya başlayıp benden bir şeyler istemesini, örneğin Windows 11 kayıt numaramı istemesini istemiyorum.
Bu sabit sürücüden bazı verileri Windows 11 bilgisayarıma aktarmak ve ardından sürücüyü tekrar silmek istiyorum.
Alternatif olarak, Windows 7'yi silebilir ve bu sabit sürücüyü Windows 11 ile kullanmaya devam edebilir miyim. Belki şimdi, belki de gelecekte.
Bu proje kolaylıkla gerçekleştirilebilir mi, yoksa bunun yerine ne yapmalıyım.
Windows 11'in aniden sorun çıkarmaya başlayıp benden bir şeyler istemesini, örneğin Windows 11 kayıt numaramı istemesini istemiyorum.
Bu sabit sürücüden bazı verileri Windows 11 bilgisayarıma aktarmak ve ardından sürücüyü tekrar silmek istiyorum.
Alternatif olarak, Windows 7'yi silebilir ve bu sabit sürücüyü Windows 11 ile kullanmaya devam edebilir miyim. Belki şimdi, belki de gelecekte.
Bu proje kolaylıkla gerçekleştirilebilir mi, yoksa bunun yerine ne yapmalıyım.