Ev kullanımı için konforlu gürültü önleyici kulaklık önerisi?

sahingozde

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba, birkaç yıldır evimde Sony Noiseblocker kulak üstü kulaklıklarım var (tam modelini bilmiyorum). MediaMarkt'tan yaklaşık almıştım. Gürültü engelleme özelliği fena değil, ama mükemmel de değil. Beni rahatsız eden şey ise kulaklığın kulağıma tam oturmaması. Özellikle yaz aylarında değil, kulaklarımın başıma baskı yapması beni gerçekten rahatsız ediyor. Kulakları tam olarak saran modeller var mı? Yoksa bu da kulak yastıklarının malzemesine mi bağlı?

Evet kulakları tamamen çevreleyen over-ear modeller var. Ancak sadece kulak yastığının malzemesi değil iç boşluğun genişliği ve kafa bandının sıkma kuvveti de önemli. Mümkünse almadan önce denemenizi öneririm geniş ve derin pedli düşük sıkma kuvvetine sahip modeller daha rahat olacaktır.

Ev kullanımı için Bose QuietComfort serisine bakabilirsiniz. Kulak çevresi geniş, sıkma kuvveti düşük ve uzun kullanımda Sony modellere göre daha rahat gelebiliyor. Yine de kafa yapısı kişiden kişiye değiştiği için mağazada 10-15 dakika denemeden almayın.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri