Teknoloji Forum

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir. Aramıza Katıl..!

Facebook'ta sürekli reklam görüyorum

mahmutpamuk

Kıdemli Üye
Merhaba arkdaşlar, Facebook Masaüstü veya Facebook Telefon uygulamasını kullanıyor olsam da, her oturum açtığımda Facebook'ta reklam görüyorum. Reklam sayısını azaltmak için Facebook reklam tercihlerini çok uzun süre inceledim ancak bunda başarılı olamadım. Facebook'ta birkaç yıldır bulunuyorum ancak bu kadar çok reklam gördüğüm ilk zamanlar yakın zamanlardı. Birbiri ardına gelen reklamlar. Hiç bitmeyecek gibi görünüyor. Tahmin edebileceğiniz gibi, Facebook'u iyi bir deneyim haline getirmiyor. Malware bytes'ın ücretsiz sürümünü çalıştırdım. Tarama hiçbir şey bulamadı. SuperAntiSpyware tam sistem taramasının ücretsiz sürümünü çalıştırdım. Tarama yalnızca 4 izleme sorunu buldu. Bulduğunda onları kaldırdım. Facebook'ta hala aynı sorunlar var. Herhangi bir düşünceniz var mı?

Trend Konular