Teknoloji Forum

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir. Aramıza Katıl..!

Yeni masaüstü bilgisayar satın alma konusunda öneriler

xBox

Kıdemli Üye
Windows 11'e yükseltmek için sistem gereksinimlerini karşılamayan eski bir HP masaüstüm var. Eski yazıcımı ve USB üzerinden bağlanan bir tarayıcıyı çalıştırmayı umduğum optik sürücü ve yeterli USB portu olan yeni bir bilgisayar satın almayı düşünüyorum, ancak bir tane sürücü dahil bulmayı umuyordum. HP masaüstü bilgisayarlarının hiçbiri bunları içermiyor ve yalnızca bir Dell'de var, ancak kötü yorumlar okudum.

Evde kullanım için her açıdan iyi bir masaüstü edinme konusunda herhangi bir tavsiyeniz var mı? Yoksa Windows 10 desteğini bıraktıklarında güncelliğini yitirmiş bir işletim sistemiyle çalışmaya devam mı edeyim? Bilgisayar konusunda pek bilgili değilim, güncelleme yapıp yapmama konusunda biraz fikir öğrenmeyi bekliyorum.

Teşekkürler.

İkinci el bilgisayara baktın sahibinden de bir göz at fiyatları uygun i5 işlemcili 8gb ram 120gb ssd vardı bi ara 1200TL ye almıştım uygun yakaladın mı hemen al

İkinci el bilgisayara baktın sahibinden de bir göz at fiyatları uygun i5 işlemcili 8gb ram 120gb ssd vardı bi ara 1200TL ye almıştım uygun yakaladın mı hemen al
Baktım @By_KuŞ aldım 2,200TL ye çok iyi bir bilgisayar buldum, i5 3. nesil işlemci 8GB RAM 500GB SSD var çokta güzel şuan memnunum, öneriniz için teşekkür ederim.

@xBox hayırlı olsun güle güle kullan bilgisayarını, menunsan sorun yok artık bol bol zaman geçiririz forumda.

xBox Yeni bilgisayarınla aran nasıl var mı bir sorun? Bilgisayarı aldın nerelerde geziniyorsun sen? : )