Windows 11'e yükseltmek için sistem gereksinimlerini karşılamayan eski bir HP masaüstüm var. Eski yazıcımı ve USB üzerinden bağlanan bir tarayıcıyı çalıştırmayı umduğum optik sürücü ve yeterli USB portu olan yeni bir bilgisayar satın almayı düşünüyorum, ancak bir tane sürücü dahil bulmayı umuyordum. HP masaüstü bilgisayarlarının hiçbiri bunları içermiyor ve yalnızca bir Dell'de var, ancak kötü yorumlar okudum.
Evde kullanım için her açıdan iyi bir masaüstü edinme konusunda herhangi bir tavsiyeniz var mı? Yoksa Windows 10 desteğini bıraktıklarında güncelliğini yitirmiş bir işletim sistemiyle çalışmaya devam mı edeyim? Bilgisayar konusunda pek bilgili değilim, güncelleme yapıp yapmama konusunda biraz fikir öğrenmeyi bekliyorum.
Teşekkürler.
Evde kullanım için her açıdan iyi bir masaüstü edinme konusunda herhangi bir tavsiyeniz var mı? Yoksa Windows 10 desteğini bıraktıklarında güncelliğini yitirmiş bir işletim sistemiyle çalışmaya devam mı edeyim? Bilgisayar konusunda pek bilgili değilim, güncelleme yapıp yapmama konusunda biraz fikir öğrenmeyi bekliyorum.
Teşekkürler.