Teknoloji Forum

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir. Aramıza Katıl..!

Yapay Zeka Asistan Özelliği ChatGPT Planları ve Etkinlikleri Hatırlatabilir

CyBeR_TuRK

Root
Yönetici
Site Yönetimi
Yetki Sahibi

Yapay Zeka Asistan Görevi Özelliği ChatGPT görevleri planlayabilir ve etkinlikleri hatırlatabilir​

OpenAI.gif

Kişisel asistan olma yolunda bir adım daha. OpenAI, ChatGPT'yi görevleri planlamak için kullanılabilecek bir görev işleviyle genişletti. İşlev, chatbot'un ücretli sürümleri için dünya çapında beta sürümünde mevcuttur. ChatGPT Plus, Pro ve Teams kullanıcıları bunları zaten kullanabilir. Ücretsiz sürümde görev işlevi daha sonra gelecek.

Randevu hatırlatmalarından eğitim planlarına kadar​

Menüden uygun model Zamanlanmış Görevlerle GPT-4 seçilerek görevler ve hatırlatıcılar oluşturulabilir. Daha sonra ChatGPT'nin size hatırlatması gereken bir etkinliğe girebilirsiniz. Tekrarlanan olaylar ve daha karmaşık görevler de görev işlevi kullanılarak ayarlanabilir.

Örneğin belirli bir süre için antrenman planı oluşturup, haftanın seçilen günlerinde uygun planla birlikte hatırlatma almak da mümkün. Size düzenli olarak bir haber güncellemesi gönderilmesi de mümkündür. Aynı anda birden fazla görevi çalıştırabilirsiniz, şu anda sınır 10'dur. Bunlar, profil aracılığıyla erişilebilen ayrı bir menü aracılığıyla yönetilebilir.

ChatGPT kişisel asistan olma yolunda​

Görev fonksiyonu ChatGPT'nin son aylarda aldığı yeniliklerden biri. Projeler Aralık ayı duyuruları kapsamında sunulmuştu, ChatGPT'nin ilgili arka plan bilgilerine erişebilmesi için bir konudaki dosyalar ve sohbet geçmişleri için bir tür depolamadır. Ancak amaç açık görünüyor, OpenAI, ChatGPT'yi Apple, Google ve Microsoft'un ilgili abone teklifleriyle ilgili doğrudan rekabet edecek kişisel asistana yükseltmek istiyor.

Yakın zamanda OpenAl ve Google Gemini den abonelik almayı planlıyorum, API için kampanya düzenliyor onu yakalamaya çalışıyorum.

Yapay zeka asistanı ücretsiz olacaksa neden kullanmayalım bu bizler için çok sevindirici olur.