Teknoloji Forum

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir. Aramıza Katıl..!

Klavye ve fare, önyüklemeden sonra her zaman çalışmıyor

candmrbs32

Kıdemli Üye
Herkese iyi forumlar

Uzmanlığınızı duymak isterim, belki birileri benzer bir sorun yaşamıştır.

Klavyede bir tuşa bastığım anda, klavyenin RGB'si yüksek frekansta titremeye başlıyor ve hiçbir giriş kabul edilmiyor. Fareyi de kullanamadım, daha sonra sıfırlama düğmesine bastım ve bundan sonra her şey çalıştı.

En son yonga setini ve APU sürücülerini tekrar yükledim Gigabyte sitesinde AMD'den daha yeni sürücüler var. Her şey sorunsuz gitti. Yeniden başlatmanın ardından bile her şey yolundaydı.

Yine aynı sorun. İlginçtir ki, ön USB bağlantı noktalarına ikinci bir fare bağlamıştım ve sorunsuz çalışıyordu. Klavyenin USB bağlantı noktasını değiştirmek de yardımcı oldu. Enerji seçeneklerinde USB cihazlarının güç tasarrufu için kapatılmasına izin veren ayarı artık devre dışı bıraktım, ancak sebebinin bu olduğundan şüpheliyim. Elbette buna göz kulak olmam gerekecek, ancak burada böyle bir sorunla karşılaşan herhangi birinin olup olmadığını duymak istedim.

Trend Konular