Arkadaşlar selam, son zamanlarda eski fotoğraflarıma baktım da çoğu ya bulanık çıkmış ya da çözünürlüğü çok düşük. Özellikle eski telefondan kalan fotoğraflar baya kötü duruyor. Büyütünce direkt dağılıyor, yüzler falan net değil. Şimdi merak ettiğim fotoğrafların kalitesini ücretsiz olarak gerçekten artırmak mümkün mü? Yani böyle HD yapıyoruz deyip aslında hiçbir şey yapmayan uygulamalar değil, gerçekten fark yaratan bir şey arıyorum. Google’da biraz baktım ama herkes farklı bir site öneriyor. Kimisi AI ile 4K yapıyor diyor ama ücretsiz kısmı çok kısıtlı oluyor. Kimisi filigran koyuyor. Kimisi de yükleyince güven vermiyor açıkçası.
Benim istediğim olay.
Eski bulanık fotoğrafları biraz daha netleştirsin
Çözünürlüğü artırınca çok yapay durmasın
Mümkünse ücretsiz olsun ya da en azından ücretsiz deneme versin
Telefonda da çalışsa iyi olur ama PC de olur
Gerçekten kullandığınız, memnun kaldığınız uygulama ya da web sitesi var mı? Yapay zekalı olanlar işe yarıyor mu yoksa abartı mı? Bir de şu tek tıkla kalite artırma olayları gerçekten kalite artırıyor mu yoksa sadece keskinlik mi basıyor anlamıyorum.
Benim istediğim olay.
Eski bulanık fotoğrafları biraz daha netleştirsin
Çözünürlüğü artırınca çok yapay durmasın
Mümkünse ücretsiz olsun ya da en azından ücretsiz deneme versin
Telefonda da çalışsa iyi olur ama PC de olur
Gerçekten kullandığınız, memnun kaldığınız uygulama ya da web sitesi var mı? Yapay zekalı olanlar işe yarıyor mu yoksa abartı mı? Bir de şu tek tıkla kalite artırma olayları gerçekten kalite artırıyor mu yoksa sadece keskinlik mi basıyor anlamıyorum.