GeForce Now için Mini PC

Narkoz_kral2501

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba, şu anda evde masamda aşağıdaki yapılandırmaya sahibim.

32 GB ram ve 512 GB SSD'ye sahip, Ugreen USB-C - HDMI 2.1 kablosuyla LG C5 42 inç OLED monitöre bağlı. Oyunlar oynamak için GeForce Now Ultimate aboneliği kullanıyorum.

Sorun şu ki, bilgisayar adaptör kablosu üzerinden 4K 120 Hz ve HDR'ı iyi bir şekilde işleyemiyor. Her 15-20 saniyede bir ses kesintisi yaşıyorum. Cable Matters'tan aldığım başka bir kabloda ise her 10-15 saniyede bir kısa süreli video kesintileri bile oldu. Sorunun, kablodaki çip (DP 1.4 sinyalini HDMI 2.1'e dönüştürmesi gerekiyor) ve AMD sürücüleri arasındaki etkileşimden kaynaklandığına inanıyorum.

Masamda fazla yer kaplamayan ve ideal olarak 4K 120 Hz ve HDR'ı destekleyebilen tam bir HDMI 2.1 portuna sahip farklı, daha küçük bir bilgisayar almak istiyorum. Bu, kablo adaptörüyle ilgili diğer sorunları ortadan kaldırmak içindir.

Planım bir ASRock Deskmini X600 satın almak ve maliyetleri düşürmek için Minisforum'dan parçalar (RAM ve SSD uyumlu olmalı) bulmaktı ancak makinenin gerçek bir HDMI 2.1 bağlantı noktasına sahip olup olmadığı konusunda internette çelişkili bilgiler buldum. Bazı raporlar, HDR etkinleştirildiğinde 120 Hz'den fazla yenileme hızı elde edilemeyeceğini belirtiyor.

Bu nedenle, birkaç sorum var ve umarım bana yardımcı olabilirsiniz:
  • Amacım için önerebileceğiniz alternatif mini bilgisayarlar var mı?
  • Sorunu çözmek için başka bir fikriniz var mı?

İlla Windows işletim sistemli bir bilgisayar mı olması gerekiyor? Aksi takdirde, Mac Mini önerirdim. M4 işlemcisiyle, Windows hariç ihtiyacınız olan her şeye sahip. Ayrıca, biraz para tasarrufu yapmak için ikinci el bir tane de satın alabilirsiniz.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri