Gmail neden sürekli şifremi istiyor?

Selam millet, şimdi Windows 11 yüklü yeni bir dizüstü bilgisayarım var. Eskiden Gmail hesaplarım arasında geçiş yaptığımda, tek yapmam gereken birine tıklamaktı. Şimdi her zaman şifremi girmek zorundayım. Neden böyle yapar ki?
Tarayıcınızın hala şifrenizi tuttuğunu ve doğru olduğunu kontrol ettiniz mi?

Ayrıca, tarayıcıların hesabınıza giriş yaptığınızda şifrenizi kaydetmek için kullandığı bir "Beni Hatırla" onay kutusu da var, belki kayıt olmamıştır veya sizin gözünüzden kaçmış olabilir.

Tarayıcınızın hala şifrenizi tuttuğunu ve doğru olduğunu kontrol ettiniz mi?

Ayrıca, tarayıcıların hesabınıza giriş yaptığınızda şifrenizi kaydetmek için kullandığı bir "Beni Hatırla" onay kutusu da var, belki kayıt olmamıştır veya sizin gözünüzden kaçmış olabilir.
Şifremi kaydetmeyi teklif eden pencereyi birkaç kez kaçırdım, ancak hiçbir zaman "asla" hatırlamayı seçmedim. Neden artık bu teklifi almadığımı anlamıyorum.

Şifremi kaydetmeyi teklif eden pencereyi birkaç kez kaçırdım, ancak hiçbir zaman "asla" hatırlamayı seçmedim. Neden artık bu teklifi almadığımı anlamıyorum.
Tarayıcınıza sorulduğunda kullanıcı adınızı ve şifrenizi vermezseniz, web sayfasına veya uygulamaya eriştiğinizde her zaman vermeniz istenecektir. Ayrıntıları manuel olarak ayarlardan eklemelisiniz, böylece tekrar sorulmamalıdır.

Tarayıcınıza sorulduğunda kullanıcı adınızı ve şifrenizi vermezseniz, web sayfasına veya uygulamaya eriştiğinizde her zaman vermeniz istenecektir. Ayrıntıları manuel olarak ayarlardan eklemelisiniz, böylece tekrar sorulmamalıdır.
Google'ın tüm şifrelerime sahip olmasını istemiyorum. Neden bana gmail şifremi hatırlamasına izin verme seçeneği sunmuyor?

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları