Gothic'in yeniden yapımı 5 Haziran'da tüm platformlarda yayınlanacak.

TechSpiker

Teknoloji Haberleri
Yönetici
Moderatör

Gothic'in yeniden yapımı 5 Haziran'da PC, PS5 ve Xbox Series X platformlarında yayınlanacak.​

Gothic'in yeniden yapımı 5 Haziran'da PC, PS5 ve Xbox Series X platformlarında yayınlanacak

• Gothic oyununun yeniden yapımının ilk etapta 2026 yılının başlarında piyasaya sürülmesi planlanmıştı, ancak nihai çıkış tarihi yılın ortalarına, 5 Haziran'a ertelendi.
  • Oyunlar, PC, PS5 ve Xbox Series X|S platformlarında eş zamanlı olarak piyasaya sürülecek.
  • Oyunun çıkış tarihi, oynanışı, karakterleri ve oyun dünyasını gösteren üç dakikalık yeni bir tanıtım videosuyla duyuruldu.
Alkimia Interactive daha önce de oyunun görsellerini detaylandıran bir geliştirici günlüğü yayınlamıştı.

Merhaba arkadaşlar, bu oyunu bilmeyen birine açıklayabilir misiniz? Gothic'i hiç oynamadım. Bu kadar abartılmasının sebebi nostalji mi yoksa gerçekten de iyi bir rol yapma oyunu mu?

Gothic 3'ün sadık bir hayranıyım, serideki ilk oyunumdu. Bugün itibariyle de son oyunum oldu. Eski oyunlara bir türlü ısınamadım, çok eski oldukları için boğuluyordum. Ama bu gerçek bir hediye ve fırsat. Çok mutluyum, kendim için çok mutluyum. Umarım bu tamamen bir sitem yazısı olmaz, ancak tüm hayranları memnun etmeyeceğini de anlıyorum.

TechFoumTR Blog Yazıları