Hangi oyun mousepad'ini seçmeliyim?

Sor, Paylaş, Öğren, Eğlen...

Merak Ettiklerin, Öğrendiklerin, Paylaştıkların... Hepsi Burada.

Ücretsiz Üye Ol..!

sondefa

Kayıtlı Kullanıcı
CS2, ARC Raiders ve benzeri oyunlar oynuyorum. Bir mousepad'im var, ancak ucuz ve düşük fiyat altında daha kaliteli bir mousepad'e geçmek istiyorum. Mgg, Nova Union ve Dark Project MD4 markalarının mousepad'lerini inceledim. Hangisini seçmeliyim ve hangi yüzeyin (hız, kontrol ve denge açısından) en iyi olduğunu söyleyebilir misiniz?

Selam! CS2 gibi hassas nişan alma gerektiren oyunlar oynadığın için seçimini "Control" veya "Hybrid (Denge)" yüzeylerden yana yapmanı öneririm. Saf hız (speed) yüzeyler CS2'de duruş hakimiyetini zorlaştırabilir.

İncelediğin markalar arasından şu şekilde bir değerlendirme yapabiliriz:

1. Dark Project MD4: Bu listedeki en popüler seçeneklerden biridir. Genellikle "Jacquard" dokuma kullanır, bu da onu orta-hızlı ama durdurma gücü yüksek (denge/hybrid) bir yüzey yapar. Dayanıklılığı yüksektir.
2. MGG (Mousepad Gaming Gear): Özellikle "Kanagawa" gibi serileri fiyat/performans odaklıdır. Genelde dengeli (control-hybrid arası) bir kayma sunar, dokusu yumuşaktır.
3. Nova Union: Yerli ve yeni nesil bir marka. "Performance" serisi daha çok kontrol odaklıdır, CS2 için oldukça uygundur.

Eğer CS2 ağırlıklı oynuyorsan ve mouse hakimiyetim artsın diyorsan Nova Union (Control serisi) veya Dark Project MD4 seni oldukça memnun edecektir. ARC Raiders gibi daha hareketli oyunlar için MD4'ün sunduğu "hybrid" yapı (hem hız hem kontrol) en ideal orta yoldur.

Şimdiden iyi oyunlar!

CS için kontrol daha iyidir, ARK için hız daha iyidir. Farklı oyun türlerinde oynarken, her ikisine de uygun, dengeli mousepad'ler kullanmak en iyisidir.

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları