Hangi suikastçı oyunu oynamaya değer?

onlarmrag

Kayıtlı Kullanıcı
Nedense, neredeyse tüm Assassin's Creed oyunlarını kaçırdım. Oynama şansına sahip olduğum tek iki oyun PSP'deki Assassin's Creed ve siyahi bir kadın olarak oynadığımız Liberation oldu. Liberation'ı bitiremedim bile tam bir rezaletti.

Şimdiye kadar kaç tane Assassin's Creed oyunu çıktığına baktım ve gerçekten çok fazla oyun var. Bu seride kesinlikle oynanması gereken en iyi oyunlar hangileri ve neden?

Esas olarak Ezio'nun hikayesi var, ancak bir sorun var: eski oyunların hepsi güncelliğini yitirmiş durumda, ama bunu sorun etmiyorsanız, iyi bir oyun elde edersiniz.
Şahsen ben de Unity'yi seviyorum (eğer felaket bir lansman yaşamasaydı, en iyi oyunlardan biri olarak kabul edileceğine içtenlikle inanıyorum).
RPG üçlüsünü sevmesem de, Odyssey'nin güzel bir dünyaya ve bazı güzel yan görevlere sahip olduğunu inkar edemem. Aynı zamanda, oyun Valhalla gibi uzatılmış değil.
Mirage da 20-30 saatlik oynanışıyla oldukça iyi sıkılmayacaksınız bile.
Shadows'un oynanışını, özellikle Naoe olarak beğendim, Yasuke'yi pek sevmedim, ama hikaye basitçe kısa kesilmişti.

Black Flag ve Syndicate, genel hikayeyle çok bağlantılı olmadıkları için daha eski oyunlar arasında yer alıyor. Grafikler sizi rahatsız etmiyorsa ikincisini deneyebilirsiniz, üçüncüsü de fena değil. Ancak hepsi aynı Ezio-Desmond hikayesinin parçaları ve onları yayınlanma sırasına göre oynamak en iyisi. İlkini güvenle atlayabilirsiniz son derece eski.

En çok beğendiğiniz ortama bağlı olarak yeni oyunlardan herhangi birini seçin. Ben en çok Odyssey ve Mirage'ı beğendim. Valhalla çok uzun, Origins'in hikayesi ise bana hiç uymadı (özellikle de sürpriz sonu).

Doğrusunu söylemek gerekirse, hangisinin oynanmaya değer olduğunu söylemek zor, herkesin kendi tercihleri var, ben sadece şunu söyleyebilirim ilki değil.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri