Hayatınızda hangi faydalı şeyleri satın aldınız?

dalaman

Kayıtlı Kullanıcı
Hayatınızı kolaylaştıran ve pişman olmadığınız belirli şeyler nelerdir?

Hayatınızda hangi faydalı şeyleri satın aldınız.webp

Ben de şöyle şeyler aldım:
-Tüy Topaklarını Çıkarma Makinesi (Çoraplarım veya yatak örtüm küçük yün topaklarıyla tıkandığında, bu makine onları çıkarmayı kolaylaştırdı.)
- Monitör standı (Kullanışlı, monitör engel oluyorsa veya oyun/çalışma için yakına/uzaklaştırmak istiyorsanız kolayca hareket ettirebilirsiniz)
- Monitör lambası (Dışarısı karanlık olduğunda, sorun şu ki tavan lambasından gelen ışık arkamda, masama doğru geliyor, bu yüzden lamba masa başında çalışmak veya okumak için mükemmel.)
- Taşınabilir şarj cihazı (Telefonunuzun pili bittiğinde ve priz olmayan ıssız bir yerde olduğunuzda onsuz nasıl yaşayabilirsiniz ki?)
- Muz çantası (Yanınızda çok fazla eşya yoksa ve sadece yürüyüşe çıkıyorsanız, bu mükemmel. Kullanışlı, küçük ve ihtiyacınız olan her şeyi içine sığdırabilir.)
- Su ile doldurulmuş kauçuk buz küpleri (Yaz aylarında, serinletici bir içeceğe ihtiyaç duyduğunuzda tam da aradığınız şey)

Harika bir liste olmuş! Özellikle tüy toplama makinesi gerçekten hayat kurtarıyor, eşyaları yeni gibi yapıyor. Benim de "iyi ki almışım" dediğim birkaç şey şunlar:

Robot Süpürge: Evde her gün süpürme derdini bitiriyor, temizlik için harcanan zamanı size geri veriyor.
Gürültü Engelleyici Kulaklık: Odaklanmak istediğimde veya gürültülü ortamlarda tam bir kurtarıcı.
Airfryer: Hem sağlıklı hem de çok hızlı yemek hazırlamaya yardımcı oluyor, mutfakta vakit kazandırıyor.
Kindle (E-kitap Okuyucu): Yüzlerce kitabı incecik bir cihazda taşımak ve göz yormadan okumak büyük lüks.

Sizin listenizdeki monitör lambasını ben de merak ediyordum, sanırım bir şans vereceğim!

Bugün biraz bira aldım. Ve hayat bir şekilde daha kolaylaştı.

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları